Omvolking: de Spaanse regering wil het platteland herbevolken met migranten.

Breizh-Info (2021)

Is de Grote Vervanging een extreem-rechtse fantasie? In Spanje lijken de autoriteiten er de voorkeur aan te willen geven.

Zo vindt de “minister van Inclusie, Sociale Zekerheid en Migratie” (de titel zelf is al een heel programma) José Luis Escrivá (een linkse econoom overigens) het idee om perifeer Spanje en de lege dorpen van het land te herbevolken met migranten erg goed, en hij zegt dat hij voorstellen heeft ontvangen van de Junta de Castilla y León en van sommige gemeenten (zie bron)

“Ik denk dat het heel goed is, het is een idee dat we in ons hoofd hebben,” zei Escriva een week geleden tijdens een ontbijtbijeenkomst op het New Economy Forum, toen hem gevraagd werd naar een brief van de vice-president van de Junta de Castilla y León, Francisco Igea, met een voorstel om dorpen opnieuw te bevolken met migranten.

De minister voegde eraan toe dat in het herstelplan voor Spanje veel middelen zullen worden uitgetrokken voor het staatssecretariaat voor migratie om door de staat beheerde centra voor de verdeling van migranten over het hele land te ontwikkelen, rekening houdend met situaties zoals een ontvolkt Spanje.

Anderzijds kondigde de minister aan dat de regering de wijziging van de Vreemdelingenverordening “vlak voor” of “aan het eind van de zomer, met volledige zekerheid” zou goedkeuren. Volgens hem zal deze wijziging een “anomalie” corrigeren, omdat niet-begeleide minderjarige vreemdelingen zich bij het bereiken van de leeftijd van 18 jaar in een “precaire situatie” bevinden, omdat “de administratieve vereisten om tot de arbeidsmarkt te worden toegelaten ondraaglijk zwaar zijn, en de meesten van hen de facto verhinderen te werken”.

De minister wees ook op het belang van een “goede opleiding” van de jonge migranten die in Spanje aankomen, zodat zij op korte tot middellange termijn tot de arbeidsmarkt kunnen toetreden, vooral in het midden van het decennium, wanneer “een groot aantal arbeidskrachten nodig zal zijn als gevolg van de pensionering van de babyboomers”.

Migratie-invasie om de pensioenen van de babyboomers te financieren, die toch al grotendeels verantwoordelijk zijn voor de situatie waarin Europa zich nu bevindt? Wie zal deze krankzinnige heersers, die gewoon Russische roulette spelen met onze gemeenschappelijke en beschavingstoekomst, een halt toeroepen?

Vertaling : rv

Oorspronkelijke tekst : Grand Remplacement. Le gouvernement espagnol veut repeupler les campagnes avec des migrants (breizh-info.com)



Categorieën:Identiteit

Tags: , , , , ,